Om os

BPA Support blev stiftet i foråret 2011 og er en privat eget virksomhed, som administrerer hjælperordninger. Fra starten har det været vores vision at skabe tryghed og stabilitet hos alle borgere med en hjælpeordning. Vores økonomiske gennemsigtighed og høje serviceniveau er netop med til at underbygge disse værdier. Vi arbejder hårdt og målrettet efter at opfylde hvad vi lover, og aldrig gå på kompromis med kvalitet. Vi er glade og tilfredse med i dag at være en større aktør i Danmark, men er også bevidste om hvilke forventninger der er til os, og disse lever vi op til hver eneste dag.

Vi prioriterer sociale relationer meget højt, og har derfor flere efterspurgte og sjove events som f.eks. fredagsbar, foredrag og workshops. Vores seneste samarbejde med CP Ung, kommer til at betyde informative og spændende workshops!

Hos BPA Support er du ikke “bare” en hjælper eller borger, men en del af os. Vi ved at alle har forskellige grænser, behov og tilværelse, men ved brug af simple værktøjer som dialog og respekt kan der samarbejdes og findes løsninger.

BPA Support ApS