Jobopslag:

Allan søger en ny hjælper til en stilling på 27 timer i ugen


Om jobbet

Jeg er en fyr på 51 år, som bor i Klintholm Havn, Møn. Jeg er blind, spastiker og sidder i kørestol.

Jeg er som udgangspunkt et glad og åbent menneske med masser af humor, da jeg synes livet er for kort til at være sur og trist.

Vagterne er døgnvagter. Jeg søger pt. Deltidsansat. Dine vagter kommet til at fordele sig således:

 • Hver mandag 09.00-09.00
 • En fast fredag hver måned 09.00-09.00
 • Der vil være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med sygdom og ferier

Som hjælper hos mig, skal du:

 • Kunne tage initiativ til hverdagens gøremål og være fyldt at gå-på-mod.
 • Være åben og ærlig, udadvendt og have godt humør.
 • Være omsorgsfuld og struktureret.
 • Have kørekort

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Personlig pleje.
 • Rengøring.
 • Madlavning
 • Ledsagelse ud af huset.

Stillingen ønskes besat pr. 8. januar 2024

Din baggrund er ikke så vigtig for mig. Det vigtigste er at kemien imellem os er til stede.

Jobbet kræver ingen speciel baggrund – oplæring vil finde sted.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Allan Gravesen

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger.
Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.
Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil HER