Jobopslag:

Daniel søger en ny hjælper til sin ordning i Solrød


Om jobbet

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job!

Jeg har brug for en hjælper, der har lyst til at tage en fast vagt, på 24 timer. En 24 timers vagt som er fordelt på rådigheds- og aktive timer. Du må gerne have erfaring med hjælperjobbet generelt men det er dog ikke et krav for at ansøge stillingen. Ikke rygere foretrækkes.

Om mig

Mit navn er Daniel, jeg er spastisk lammet og jeg benytter elektrisk kørestol. Jeg er 32 år, har et positivt sind og lægger meget vægt på humor og jeg bor i en toværelses lejlighed i Solrød Strand, Familiens hund er ofte på besøg. Så du skal kunne tåle hund og meget pels, Du skal ikke passe den. Jeg arbejder mandag til torsdag i tidsrummet fra kl.08.30 – 14.30 i København, fredage har jeg har fri fra arbejde. Jeg har mange interesser og er meget aktiv i min hverdag. Jeg spiller blandt andet Boccia og træner hver dag, forskellige steder, dette vil bl.a. give en del kørsel. Jeg deltager også i stævner rundt omkring, hvor du som medarbejder evt., skal med. Derudover interesserer jeg mig for slægtsforskning og bilsport, samt sidder i forskellige bestyrelser. På grund af mit handicap kan mit sprog give mig udfordringer. Her skal du kunne oversætte mig. Jeg har brug for hjælp til de praktiske gøremål i min hverdag.

Om dig

Jeg har brug for en hjælper, der har lyst til at tage en fast vagt, på 24 timer. En 24 timers vagt som er fordelt på rådigheds- og aktive timer.

Det forventer jeg af dig:

– At du er fyldt 25 år

– At du kan klare almindelige huslige opgaver, gøre rent og vasketøj mm.

– At du kan handle ind med mig, hjælpe mig i køkkenet og lave god mad.

– At du kan hjælpe mig i bad, personlig pleje, samt forflytning ved brug af lift.

– At du er initiativrig, har humor og er et meget positivt menneske.

– At du har (B) kørekort, da der vil forekomme meget kørsel til forskellige aktiviteter. Jeg har en handicap bus.

– At du er motiveret, stabil, fleksibel og kan træde til ved sygdom/ferie.

– At du formår at respektere balancen i, at mit hjem er din arbejdsplads.

 

Kontakt

Jeg har en BPA-ordning, det vil sige at jeg selv er arbejdsleder og BPA Support er arbejdsgiver.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du brug for oplæring, klarer vi også det i hjemmet.

Løn: 138,69 + tillæg

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil HER