Jobopslag:

Handicaphjælper deltid – hos ung kvinde i København


Om jobbet

Jeg søger en handicaphjælper til mit skønne hjælper-team! Det er et job med stor frihed og fleksibilitet – perfekt for den selvstændige eller med andet deltids job. Du har som hjælper meget stor indflydelse på planlægningen af dine vagter og der er jævnligt pauser i løbet af din arbejdsdag, hvor du kan læse, strikke, lave lektier eller se din nye yndlingsserie eller noget helt femte.

Om mig:
Mit navn er Freja, jeg er 31 år, har Muskelsvind og er bosat på Frederiksberg sammen med min kæreste, vores planter og surdej. Jeg er Interaktions Designer og arbejder lige nu som freelance designer, efter et halvt år i Berlin.

Jeg er en målrettet og livsglad kvinde med lyst til eventyr og hverdags magi. Jeg forsøger at have en åben og uhøjtidelig tilgang til verden, og er nysgerrig på mennesker, natur og kultur.
I min fritid nyder jeg at dyrke kulturlivet. Det gør mig glad og inspireret at gå i teateret, til koncert eller en kunstudstilling. Kreativitet er vigtigt for mig, jeg holder af at skabe med mine hænder – alt lige fra at brodere, fotografere, eller arbejde med ler på mit keramikværksted på Vesterbro. Desuden nyder jeg at lave mad, især hvis det inkluderer gode råvarer, godt selskab og måske brætspil. Jeg er en social person, men har i lige så høj grad brug for mit private rum hvor jeg lader op.

Hjælper og samarbejde:
Du bliver en integreret del af vores hverdag og det er derfor vigtig at vi har kemi og har det rart sammen. Vi gør os umage for et godt arbejdsmiljø med åben kommunikation og lægger stor vægt på at du får en fleksibel arbejdsplads. Jeg forestiller mig dig som en udadvendt og jordnær person, som har masser af gå-på-mod og en god portion selvironi er også skønt.

Konkret søger jeg en kvindelig hjælper, i alderen 25-40 år, med kørekort og som er en habil bilist. Du behøver ikke have erfaring med hjælper jobbet, da vi vil oplære dig i følgende.

Stillingen består af 5-7 vagter om måneden (1-2 vagter om ugen). Vagterne varer fra kl. 08:00 til 21:00 i hverdagene, og varierer i weekenderne. Det månedlige timeantal vil være mere ved sygdom, weekendture og længere ferier (sidste år var vi i Norge, og i år i Japan).
Vagtplanen skræddersyes hver måned ud fra hjælper teamet og derfor vil timetallet veksle en smule månedligt, så du også kan passe det ind med hvad du har ved siden af.

Hvis du er i tvivl om du kunne være et godt match for vores team, kan vi fortælle lidt om vores nuværende dejlige hold, som alle har noget andet ved siden af:
Heidi: keramiker, Unn: billedkunstner, Kirstine: studerende og underviser ved Sex og Samfund, Line: hjælper og kropsterapeut, Alida: billedkunstner, og Lea (på barsel): freelance vegansk kok.

Arbejdsopgaver:
Jeg har Muskelsvind, hvilket betyder at jeg har mindre muskelkraft; derfor prioriterer jeg min energi og kræfter.
Jeg bruger min el-kørestol til at komme rundt, jeg kan sagtens bruge mine arme, men har færre ben kræfter. Jeg har derfor brug for et par ekstra arme og ben til at hjælpe mig med det praktiske jeg ikke selv kan, – fx. påklædning, støtte ved forflytning på drejetårn, toiletbesøg, bad, udstrækning, vendes i sengen og kørsel til forskellige aktiviteter. Jeg klarer det meste af den personlige pleje selv.
Desuden hjælp til almindelige hverdags gøremål som indkøb, vasketøj, madlavning, rengøring og andre huslige pligter.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Din ansøgning:
Vi ønsker en meget beskrivende og ikke-formel ansøgning, hvor du blandt andet besvarer disse spørgsmål:
Hvordan er du som person?

  • Hvad er dine interesser?
  • Hvad har du lavet, – dine tidligere erfaringer?
  • Hvordan forestiller du dig din rolle som hjælper, både sammen med mig, min kæreste og omgangskreds?
  • Hvordan ser du din hverdag passe ind med dette job?

Vedlæg venligst vellignende billede.
Ansøgningen sendes til min mail: frejajuul1@hotmail.com
Frabedes opkald.

Ansøgningsfrist: d. 15. december 2023. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Tiltrædelse 1 januar 2024. (fleksibelt).
Du hører fra mig hvis du kommer i betragtning til en samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Bedste hilsner – Freja

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger.
Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.
Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil HER