Jakob
“Jeg er super glad for BPA Support. Jeg føler at jeg kan spørge dem om alt, og så er de klar til at hjælpe. De afholder løbende gode og sjove events. Derudover har BPA Support hjulpet mig med at finde mange af mine gode hjælpere!” Jakob, arbejdsleder med BPA

HJÆLPER HOS BPA SUPPORT

Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder.

Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø.

Har du lyst til at høre mere om jobbet som hjælper? Så kontakt os endeligt, vi sidder klar med vejledning. Eller tjek vores jobopslag.

SOM FASTANSAT HJÆLPER

Som fastansat hjælper er du berettiget til pension. Pension gives efter 5, 10 eller 12 måneder, afhængig hvilken kommune som borgeren tilhører. Har du været ansat som hjælper i tidligere eller nuværende stilling, kan du være berettiget til pension allerede fra dag 1. Det er derfor vigtigt, at vi bliver oplyst om eventuel anciennitet

BPA Support indbetaler herefter 12,6% af lønnen til BPA Pension/Danica Pension. Samarbejdet med BPA Pension/Danica Pension gør, at vi kan tilbyde Danica sundhedspakke og sundhedssikring.

Dette produkt sikrer alle vores pensionsberettigede medarbejdere mulighed for fysioterapi, massage, zoneterapi og kiropraktor, men også mulighed for at tale med et lægeteam og psykolog såfremt medarbejderen til enhver tid skulle få behov for dette. Det vil være muligt at komme til behandling max 4 hverdage fra du bestiller, og max 24 timer hvis situationen er akut.

Dine børn op til 24 år er også dækket af sundhedspakken, helt gratis. Biologiske børn er dækket både når de bor ude og hjemme og bonus børn er dækket, så længe de bor på samme adresse. For yderligere information kontakt BPA Support.

SOM VIKAR

Som vikar hos BPA Support er der to forskellige måder at være vikar på. Du kan være fast vikar og dermed menes, at du er tilknyttet et eller flere specifikke teams. Her kommer du, efter aftale med den enkelte arbejdsleder, til at indgå mere eller mindre i vagtplanlægningen og på den måde har nogle faste aftaler. Som fast vikar hos en arbejdsleder vil du som udgangspunkt blive tilbudt en ledig vagt, før den udbydes i vores vikarkalender.

Både som fastvikar og som løsvikar har du adgang til vores vikarkalender. Her kan du vælge hvilket område du vil kunne hjælpe i, melde til og fra hvilke dage du kan kontaktes om vagter og vælge hvilke kompetencer du råder over. På den måde kan vi bedre sikre os, at du er klar til den opgave du bliver sendt ud til. Bliver du tilbudt en vagt hvor du ikke føler, du er blevet godt nok oplyst – så er du altid velkommen til at ringe til os og få afklaret spørgsmål inden du siger ja.

Vi er meget glade for vores vikarkalender, og bruger den også når vi får akutte vagter ind. Hvor vi før i tiden ringede ud, kan vi nu udbyde vagten, til dem der er ledige i området, på dagen. Så vil du gerne have tilbud om de vagter der er tilpasset dig, så er det med at være aktiv på kalenderen og holde sig opdateret.

Opret dig med det samme HER