Jobopslag:

Simone mangler kvindelige hjælpere


Om jobbet

Hej jeg hedder Simone.

Jeg er 34 år, jeg bor i Halsnæs kommune i et rækkehus. Jeg har desværre lige mistet min servicehund, men jeg skal have servicehund igen. Derfor er det vigtigt at du ikke er bange eller har allergi for hunde. Da vi også har mange hunde i familien og jeg er meget glad for hunde.

I min hverdag går jeg til fysioterapeut 3 gange om ugen, den ene gang i svømmehal, derfor er det vigtigt at du kan gå med mig i vandet. Jeg tager også til arrangementer i Elsasfonden, blandt andet kor og madlavning med mere.

Jeg har CP derfor kan min stemme være lidt lav og lidt svær at forstå men når man lærer mig at kende, er det ikke noget problem.

Det er også vigtigt at du er tålmodig og rolig og afventende og lyttede, pga. min stemme og min CP. Jeg kan også blive meget udtrættet, derfor vil der være dage hvor der ikke sker så meget og dage hvor der sker meget.

Derfor er det vigtigt at du kan underholde dig selv. Jeg sidder I el kørestol. Jeg har brug for at du hjælper med personlig pleje derfor søger jeg kun kvindelige hjælpere.

Du skal være aflyttende og have meget tålmodighed. Du skal være ikke ryger og du skal kunne gå med mig i svømmehallen, du må ikke være bange for eller have allergi for hunde.

Oplæringsfasen vil være meget struktureret også selvom du har erfaring, da det er vigtigt for mig at have tryghed i at tingene bliver gjort ens af alle mine hjælpere, da det giver mig overblik og tryghed.

Du skal have erfaring med og være tryg i at køre en kassebil med manuelt gear. Det offentlige kører ikke så meget herud, så har du egen bil vil det helt klart være en fordel for dig.

Jeg er meget selvstændig og klarer mange ting selv. Der vil være rengøring mm.

Det er for mig meget vigtigt med et godt arbejdsmiljø og lægger stor vægt på en god kemi og en god stemning. Jeg holder meget af en god samtale, men jeg er ikke så god til sort humor.

Jobbet:

Vagterne er 24 timers fra 07.00-07.00. Vi udarbejder i fællesskab vagtplanen hver 3. måned på et personalemøde. Hos mig arbejder man hverdage, weekender, jul, nytår og alle andre helligdage. Jeg bor lidt uden for byen og det er derfor en fordel for dig at have bil.

Jeg har timer nok ledig til 1½ fuldtidsstillinger, så om du søger deltid eller fuldtid, er du meget velkommen til at søge hos mig. Men skriv gerne i ansøgningen hvor mange timer du søger

Om dig:

For mig er det vigtigt at finde den rigtige og derfor har jeg også nogle ønsker til dig

  • Du skal være ikke ryger
  • Du må ikke have allergier eller være bange for heste og hunde
  • Du skal være rolig, have meget tålmodighed og være afventende
  • Du skal kunne arbejde alle ugens dage også til helligdage og højtider
  • Du skal være stabil og fleksibel, da teamet hjælper hinanden ved sygdom og ferie
  • Du må godt have et lidt slidt kørekort da jeg har egen bil
  • Du skal gå med mig i svømmehallen
  • Og sidst med ikke mindst, skal du kunne underholde dig selv.

MVH Simone

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning samt CV og gerne et vellignende billede til simonenala@gmail.com

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger.
Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.
Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil HER