Dorte og Peter
“Vi fik anbefalet BPA Support af et vennepar da begge vores sønner fik BPA sidste år. Vores drenge har fået rigtig meget hjælp i opstartsfasen, og alt er nu som det skal være. Vi er meget glade på deres vegne, og samarbejdet med BPA Support var et godt valg – de er altid til rådighed!” Peter og Dorte, forældre til tvillinger med BPA

DET STÅR VI FOR HOS BPA SUPPORT

Vi har mange års erfaring med at administrere BPA-ordninger som arbejdsgiver. Med fokus på tillid og tryghed leverer vi høj service til borgere, kommuner, regioner og hjælpere i hele landet.

BPA Support er en sikker og stærk medspiller for både borger og kommune. Vores erfaring og viden på området sikrer kompetent rådgivning og klare retningslinjer for alle.

Vi sørger for hjælp og support til alle parter, som er del af en BPA-ordning.

Som arbejdsleder bliver du klædt på til de forpligtelser, der er forbundet med arbejdslederrollen, og vi afholder løbende kurser for at sikre kendskab til eksisterende og nye retningslinjer.

Desuden giver vores udførlige fakturering og lønbehandling økonomisk gennemsigtighed til både dig med en BPA-ordning og kommunen.

10 GODE GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS

1) Hjælp til vikardækning døgnet rundt

2) Sociale Events

3) Personlig og professionel rådgivning

4) Hjælp og støtte til dig som arbejdsleder

5) Danmarks bedste BPA-intranet

6) Sundhedsforsikring til dine hjælpere

7) Vi er landsdækkende

8) Bevar din selvstændighed

9) Referencer fra tidligere Egmont-elever

10) Vi er godkendt af Socialtilsynet!

Intranet

Vores intranet har vi selv udviklet. Vi har brugt meget tid og energi på at få det præcis som vi, og vores arbejdsledere gerne vil have det. Vi er allerede stolte af det, og arbejder hele tiden på at gøre det bedre. Det er vigtigt for os, at det er brugervenligt uanset hvor du logger ind fra.

Du kan let, både som arbejdsleder og hjælper finde de oplysninger du har brug for. Du kan kommunikere med os på kontoret gennem systemet, og som det allerbedste kan du bruge systemet til at få dækket dine ubesatte vagter. Det betyder at vi har et velfungerende vikardækningssystem, hvor du som arbejdsleder nemt kan finde de vikarer du har brug for. Og hvis du sidder og ønsker at være vikar, er der ikke langt fra en oprettet profil til din første vagt, i lige netop de kommuner du har valgt at være vikar i.

Vikarkalenderen for arbejdsleder:

Som arbejdsleder har du mulighed, for at udbyde en vagt – Ikke kun til dine faste, men også til de vikarer der har skrevet sig på vikarkalenderen den dag og i den kommune du bor i.

Mulighederne for at dække en sygemelding eller en åben vagt bliver større. Du kan som arbejdsleder selv vælge, hvilken af vikarerne der byder ind du vil tildele vagten. Det giver en større selvbestemmelse for dig som arbejdsleder. Vi er selvfølgelig altid behjælpelig på kontoret med at oprette og udbyde og finde den rette vikar.

Vikarkalenderen for hjælpere: 

Som hjælper kan du i det nye intra tilmelde dig til vikarkalenderen. Her kan du selv vælge hvilke dage, du kan arbejde og i hvilken eller hvilke kommuner, du vil have mulighed for at hjælpe . Når der så kommer en vagt i valgte tidsrum og område, får du en sms og en mail om at nu er der et udbud på en vagt i det matcher dine valg og erfaring. Det bliver på den måde meget nemmere, at have et overblik for alle. Se mere om at være vikar og hjælper HER

 

Events

Vi bestræber os på at arrangere fede events for både borgere og hjælpere. Nogle events vil være forbeholdt borgerne, mens andre er for alle ansatte i BPA Support – det vil fremgå af invitationen. Vi inviterer løbende til arrangementer på hjemmesiden, når vi får en god idé.

EVENTKALENDER første halvår 2024:

  • Brætspilsdag 18. januar 2024 i Aarhus
  • Konsoldag 29. februar 2024 i Lyngby
  • Påskefrokost 21. marts 2024 i Slettestrand
  • Legohouse 18. april 2024 i Billund
  • BPA Supports fødselsdag 15. maj 2024 i Lyngby
  • Sommerfest 7. juni 2024 i Lyngby

For mere info klik her